Facebook
Google+
Pinterest
Youtube

Matrica, címke, etiket, vonalkód nyomtatás

Matrica


Napjainkban úgy tűnik, hogy a szórólapokkal szemben sokkal jobban  kedvelt eszköz az öntapadós vinyl matrica (kültéri), vagy a papír alapú matrica, melyek talán a legolcsóbb és legmobilabb reklámhordozók eszköz, de nagy méretben figyelemfelhívók is.

A különböző alapanyagra és különböző formára vágott matricák előnye a szórólapokkal szemben, hogy szinte bárhova felragaszthatók, figyelemfelkeltők, maradandóbbak és azonnal reklámhordozóvá teszik az adott használati tárgyat.

A nagyformátumú nyomtatónkkal képesek vagyunk kisebb-nagyobb (bármilyen méretű) matrica készítésére és kontúrvágására. A hordozóanyagok között szerepel beltéri felhasználású öntapadó anyag, amelyre fotóminőségben nyomtatunk, illetve kültéri, időjárásálló  is amely lehetőséget ad a széleskörű  felhasználásra is.

Graphtec gépünk dolgozik a kivágáson

Matricák ritzelve


 

Etikett

Fel szeretné cimkézni cége eszközeit, termékeit, iratrendezőit, adattárolóit, vagy egységessé szeretné tenni befőtteit, fűszertartóit, akkor készítessen az Ön igényeinek megfelelő etikettet.

Etikettet készíttethet termékre egyedi vonalkóddal, borítékra, hogy gyorsabban legyen a címzés, de készülhet polcazonosításhoz vagy akár magán célra is.

Etikett alapanyagok: Papír, Vinyl

Etikett Ragasztó típusok: beltéri, kültéri extra erős

Ívben átadva ritzelve, vagy tekercsben átadva.

Logistics Stock Room

A címkék elkészítése során figyelembe kell venni a csomagolások méretét, alakját és anyagát, valamint  azt is, hogy a terméket milyen külső környezeti hatások érik (napfény, nedvesség, por). Mindezeket szem előtt tartva a különböző alapanyagokra különféle technológiával, eltérő méretben és formában készítjük az öntapadós címkéket.