Facebook
Google+
Pinterest
Youtube

Boríték nyomtatás

Készítesse velünk egyedi céges borítékait! A céges boríték az Ön vállalkozásának egyéniségét jelzi.

Céges parti, vállalati ügyek intézése, esküvő, meglepetés/születésnapi parti, ballagás? Számtalan célra kellhet egyedi boríték, hiszen egy stílusos borítékkal mégiscsak jobban hat a meghívás.

Készíttesse borítékjait velünk!
Különböző méretű (C/6, LA/4, LC/5, TC/4) és kivitelű (jobb-, és bal ablakos stb.) borítékok egyedi mintával, logóval történő nyomtatását vállaljuk!


 

Borítékok típusai:

  • Enyvezett ragasztású boríték: Hagyományos boríték, lezárása nedvesítéssel történik

  • Öntapadós boríték: Nedvesítést nem igényel, könnyen és gyorsan lezárható

  • Szilikonos boríték: A záráshoz el kell távolítani a védő papírcsíkot. Könnyen és gyorsan zárható.

Egyedi céges arculat borítékokkal?

A cég sikeressége érdekében napjainkban számos különféle marketing eszköz áll a vezetőség rendelkezésére. Az egyedi céges arculatot ezek az eszközök alakítják ki, majd az arculati elemek minden céges felületen megjelennek, mely az irodai kellékekre, így például a borítékokra is kiterjed.

Ha hivatalos közleményt, számlát, esetleg bármilyen akciós ajánlatot, értesítő üzenetet vagy csekket nyújt át üzleti partnereinek, vagy potenciális ügyfeleinek, akkor az első benyomás cégéről a boríték megjelenése lesz.

A boríték nyomtatás előkészítése ennek megfelelően igen nagy körültekintést és tervezést igényel, hiszen a grafika határozza meg a dizájnt, a minőségi kivitelezés pedig a cég igényességét tükrözi.

Cégünk boríték nyomtatást is vállal, gyorsan és hatékonyan! Igényeljen boríték nyomtatást és lendítse fel vállalkozását egyedi marketing eszközökkel! Felmerülő kérdéseivel és speciális igényeivel bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, készséggel állunk rendelkezésére!

boríték nyomtatás

 

Egyedi borítékkészítés esküvőre!


Szeretné elkápráztatni a vendégeket?

Természetes módon a szertartás és az utána következő mulatság kerül a középpontba a szervezés során, de nem szabad elfelejtkezni az olyan apróságnak tűnő dolgokról sem, mint a meghívó.

Most megosztunk néhány tippet Önnel, hogyan is kell helyesen, az etikettnek megfelelően megcímezni az esküvői meghívót. A meghívó borítékját teljesen formálisan kell kezelni, míg a borítékon lévő meghívóban felvehetünk személyesebb megszólítást is.

Különbözőképpen kell eljárni a megszólításokat illetően, ha:

•    Házaspárokról van szó
•    Olyan házaspárokat hívunk meg, kiknek különbözik a családnevük
•    Olyan párt hívunk meg, akik együtt élnek
•    Családokat hívunk meg

Minden esetben teljes nevet kell kiírnunk a borítékra. Elegánsabb általában egy vagy két sorban megoldani a címzést. A neveket „és” kötőszóval választjuk el. Amire még érdemes odafigyelni, az az, hogy, ha valakinek van középső vagy harmadik neve, azt minden esetben írjuk ki, vagy ne használjuk.

Az egyedi boríték nyomtatás lehetősége biztosítja, hogy a meghívó olyan borítékban fog érkezni a címzettekhez, ami teljesen az Ön igényein alapul.

Ha kérdése merülne fel a boríték nyomtatási szolgáltatásunkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

egyedi boríték nyomtatás